4 tips om innredning av en liten leilighet

4 tips om innredning av en liten leilighet

Det er mye som kreves når man skal dekorere en liten leilighet ettersom det ikke er mye plass, og derfor kan det være vanskelig å få plass til alt mens stilen i leiligheten fortsatt er fin. Men du kan fortsatt ordne og innrede en liten leilighet godt. Vi har samlet et par tips om hvordan du gjør det her.

Velg den rette fargen

Det første gode rådet til å dekorere leiligheten din, er å sørge for å velge den rette fargen på veggene. Veggene har stor innvirkning på hvor stort et rom føles.

Hvis du har et lite rom malt i mørke farger, vil det vanligvis føles mindre ettersom de mørke fargene gjør at rommet føles litt innelukket. Det er derfor alltid best å male små rom i lyse farger ettersom det får rommet til å føles større enn det egentlig er. Det kan derfor alltid være verdt å male rom i lysere farger, da det kan gjøre en betydelig forskjell for rommet. Du kan holde øye med hvilke farger som er populære akkurat nå, og kanskje male noen av veggene i disse fargene. Du vil kanskje kikke på nettet på ulike nyhetssider for å se hva som er på mote akkurat nå.

Gjør leiligheten din personlig

Når du er i ferd med å sette opp leiligheten din, handler det om å tilpasse det så personlig som mulig. Når du har dekorert leiligheten din personlig, blir det mye lettere for deg å føle deg hjemme i leiligheten.

Du kan gjøre mye for å innrede hjemmet ditt. Først av alt, kan dekorasjon gjøre mye. Når du pynter med dekorasjoner, blir hjemmet ditt mer personlig ettersom du bruker personlige ting. Det viktigste når du velger dekorasjon er at du finner noe du liker og som passer til din stil.

Dra nytte av all lagringsplass

Råd nr. 3 til å innrede leiligheten din, er å dra nytte av all lagringsplass. Det handler om å dra nytte av alle skap og skuffer du har, så alt ikke står fremme fordi det kan gjøre slik at rommet føles rotete.

Hvis det er mange ting rundt omkring som ikke har noe sted å være på, kan det føles mer innelukket, og det er derfor en god ide å dra nytte av all lagringsplass.

Når du leter etter nye møbler, kan du derfor vurdere å finne noen møbler som har god lagringsplass. For eksempel kan du finne mange senger som har skuffer under, slik at du får litt ekstra plass gratis. Du kan se mer om hvordan du skal gjøre bruk av rommet i hjemmet ditt på minimalistisklivsstil.no.

Innred soverommet ditt godt

Det siste rådet handler om å dekorere soverommet ditt godt ettersom soverommet er et av de viktigste rommene i hjemmet. Det er her du slapper av og samler energi til neste dag.

Det er viktig at du har det beste rammeverket for å sove godt. For eksempel er det godt å ha et par mørkleggingsgardiner, slik at du kan sove selv om det er lyst ute. Samtidig er en lampe som ikke lyser opp for sterk fint å ha om kvelden. Hvis du bare har en lampe som lyser sterkt risikerer du at det vil holde deg våken om kvelden mens du legger deg til sengs, og det vil derfor være vanskeligere å sove.

Du kan gjøre litt ekstra av soverommet ved å kjøpe noen deilige sengetøy fra Georg Jensen Damask.