Baderomsmøbler

Baderomsmøbler som skaper ditt rom!

Hvor mye er du på badet?

Stort eller lite bad, funksjonelt eller dysfunksjonelt, badet er et rom og et sted du faktisk tilbringer mye tid i. Her sminker kvinner seg om morgenen og tar det av igjen om kvelden. Her vaskes håret på barna dine, menn barberer seg, det tas lange dusjer, kjappe dusjer, og badet ditt skal tåle fukt, hektiske hverdager, og spa-dager. Med andre ord er badet utsatt for stor slitasje og brukes ofte til mer enn bare tannpuss. Så ja, vi bruker mye tid her. Og jo finere badet er, jo mer bruker vi det nok. Og fine bademøbler skaper en ekstra hyggelig atmosfære.

Baderomsmøbler designet for størrelse

Å velge seg ut baderomsmøbler er en ukes jobb hvis du er heldig, om ikke mer. Man kan ikke slurve i denne prosessen. Prosessen er like vanskelig som å velge sofa og bord til stuen. Og dette er nettopp fordi vi tilbringer så mye tid på badet. Har du et lite bad, fortvil ikke, det finnes gode løsninger som kan bli praktiske så vel som vakre, lekre og velfungerende. Med Dansani bathrooms kan du velge deg ut fantastiske løsninger hvor du ikke trenger å spare på hverken funksjonalitet eller muligheter. Sjekk ut Dansani Mido hos Dansani baderomsmøbler når du skal starte innredningen. Her finner du intelligente løsninger så vel som et lekkert design.

Har du et mellomstort bad har du luksusen til å velge om du vil innrede for å beholde plassen, eller for å utnytte plassen. Dansani bathrooms har en serie som kalles Dansani Curvi hvor du kan velge deg ut et glatt design helt uten håndtak. Linjene er stramme og rette, men runde hjørner gjør designet mer mildt. Serien har et høyt figurspeil og hylleløsninger som kan tilpasses ditt behov.
Og har du et stort bad og det brukes av flere kan du velge dobbel servant, stor dusj, badekar og mange oppbevaringsmuligheter. I tillegg kan du beholde en god romfølelse. Dansani Calidris kan være serien å ta en nærmere titt på for å fylle det store baderommet. Det er av god, dansk kvalitet og består av naturmaterialer. Serien har matchende speil, servanter, skap og belysning.

Så hva skal til for at du skaper ditt baderom?

Er det romfølelsen, er det fargene, interiøret, baderomsmøblene, belysningen som skaper ditt rom? Eller er det alt i en god kombinasjon? Skaff deg inspirasjon på Dansani bathrooms som har spesialisert seg på alle typer baderom. La de hjelpe deg til å finne ditt rom.

Posted in Bad