Dusj

Finn din perfekte dusj

Mange tenker på badekaret som den ultimate baderoms-luksus, men den gode, gamle dusjen har et ufortjent dårlig rykte. Heldigvis er dette i ferd med å endre seg, og mye av årsaken til det er at det nå finnes bedre design på markedet. Nå kan man få fantastiske «rainfall»-dusjer i slitesterke materialer som brass, og man kan få satt inn dusjdører som minner mest om estetikken i kule New York-style loftleiligheter. Og hvem ønsker vel ikke det? Det er til og med tillatt å male badet i kalkmaling istedenfor å fliselegge hver eneste kvadratmeter fra gulv til tak. For alle som er glade i glade i god design er dette et tegn på tydelig fremgang.

Design er viktig

Design blir viktigere og viktigere på et baderom. Ja, det skal selvsagt være funksjonelt, men funksjonelt trenger ikke lengre å bety kjedelig. Folk ønsker seg luksuriøse bad som føles som et spa, og alle detaljene blir like viktige – fra farge- og materialvalg, til tekstiler og grønne planter. De mest trendy baderommene nå for tiden er nemlig de som fremstår som en oase, og grønne planter hjelper på å skape den rette følelsen. Håndklær i økologisk lin og et par gode duftlys følger selvsagt også med.

Få hjelp til de beste løsningene

Iconic Nordic Rooms kan hjelpe med å finne den perfekte dusjen til badet ditt, du kan også perfekte dusjvegger eller andre baderomsløsninger tilpasset dine preferanser. Om du er interessert kan du finn hele utvalget her, og du finner nok fort akkurat det du er på leting etter. I denne butikken finner du løsninger som er som skreddersydd for nordiske hjem, og du kan innrede badet ditt i fantastisk nordisk design. Dette betyr høy kvalitet, minimalistiske linjer og moderne designløsninger.

Hva med baderomsvegger?

Etter du har valgt ut den type dusj du ønsker deg, er det på tide å bestemme seg for baderomsveggene. Ønsker du en lys farge, ønsker du noe fargerikt, eller kanskje tør du å gå for en klassisk mørkegrå nyanse? Det er dog ikke bare fargen som teller, du må også bestemme deg for om du ønsker vinyl, fliser eller malte vegger. Å male veggene var et stort fy-fy for ikke så altfor lenge siden, men har blitt svært så trendy de siste årene. Spesielt det å male med kalkmaling er veldig inn, men da er det viktig å huske å bruke en sealer som er laget spesielt for våtrom.